Gastenboek

Bericht schrijven >

Zowel de shiatsu behandelingen als het weloverwogen kruidenadvies hebben er toe bijgedragen dat ik me beter kan concentreren en de nachtrust aanzienlijk is verbeterd. Al liggend op de mat word ik me heel bewust van mijn lichaam en na afloop van de behandeling ben ik tegelijkertijd energieker en ontspannen. De aangename sfeer en behandelruimte en de persoonlijke aandacht van Pauline ervaar ik als zeer prettig.

Lennie Valk - 17-06-2016 - 23:32

Afgelopen jaar heb ik een aantal shiatsu- en kruidenbehandelingen bij Pauline gehad. Daardoor zijn een aantal klachten waar ik al jaren mee kampte verdwenen en is mijn gezondheid sterk verbeterd. Bij Pauline voel je je meteen op je gemak. Ze luistert goed, denkt mee en voert de behandelingen kundig en met liefde en aandacht uit. Ook zeker een aanrader voor een preventieve- of ontspanningsmassage!

Mariska - 15-05-2016 - 19:46

Ik heb Bechterew en kwam met een zeer ernstige pijn in mijn nek. Pauline was mijn laatste redmiddel, zware medicijnen hielpen niet. Zat constant met ice packs op mijn nek. Zo ondragelijk dat als dit niet over ging ik zo niet verder zou willen leven.
Direct tijdens de eerste behandeling was het weg, wat een wonder. Nog paar keer behandeld en tot heden geen pijn meer.
Nog een lange rij met klachten die Pauline allemaal verholpen heeft.
Wel gebruik ik tegenwoordig CBD druppels, waardoor ik geen medicijnen meer slik en samen met shiatsu ben ik van een invalide,een pijn vrij
mens geworden die zelfs dagen lang kan tuinieren, met sjouwen en in gekke bochten wringen.
Pauline is een zeer integer en lief persoon. Ik heb veel aan haar te danken.
Dus bij twijfel toch maar een afspraak maken.

Irene Cras - 18-04-2016 - 16:26

Dit is een mooie site.

T. Essed - 31-10-2014 - 22:44


Bericht schrijven >